Liefdescoaching

Al vanaf heel jong heb ik een fascinatie voor de liefde. Want wat is het leven zonder de liefde? Liefde is het mooiste wat er bestaat en tegelijkertijd zo ingewikkeld en lastig. Want wat komen we veel van onszelf tegen in de liefde.

De liefde en relaties kunnen een prachtig onderzoeksveld zijn, waarin je samen kijkt naar je oude pijnen, je wonden en je triggers. Helaas gaat het daar vaak mis. We laten de oude stukken leiden, we denken dat de oude pijn over de huidige situatie gaat. We raken in de war en maken ruzie over dingen waar we helemaal geen ruzie over willen maken.

De liefde is de grootste kans om te groeien en je te ontwikkelen. Juist in de spiegel die de ander is, kunnen we oude patronen doorbreken, oud verdriet voelen en helen.

Helaas leren we dit niet op school. Terwijl het zo essentieel is voor ons gevoel van vrijheid en geluk. Liefde is je in vrijheid met de ander verbinden en in die verbinding samen groeien en onderzoeken.

Mijn grootste passie is mensen in contact brengen met waar het ‘echt over moet gaan’. Contact maken met je gevoel, je verlangen en je blokkades op een liefdevolle en toch directe manier te onderzoeken en aan te gaan.

Charlotte Johanna - Liefdescoach

Neem contact met mij op.