Max. 12 deelnemers per traject.

Ik bied een traject aan voor particulieren die behoefte hebben aan meer rust en aanwezigheid in het leven.
In dit traject breng ik theorie en yoga samen en gaan we meer de diepte in. Wat kan yoga in mijn leven betekenen?

In zes avonden gaan we aan de slag met een aantal thema’s en een bijpassende yoga practice. De yoga practice is altijd vanuit de yoga therapie benaderd. Dus hoe draagt de yoga bij aan mijn welzijn. Hoe kan yoga mijn leven verrijken, zonder mijzelf te pushen of voorbij te rennen? Hoe kan ik vanuit rust en zachtheid met mijzelf zijn?

De data en kosten van de eerstvolgende trajecten zijn:

Traject 1: 9, 16, 23, 30 januari en 6 & 13 februari 2020
Kosten: €247,- incl. btw
Meld je hier aan!

Traject 2: 20, 27 februari & 5, 12, 19 & 26 maart 2020
Kosten: €279,- incl. btw
Meld je hier aan!

Traject 3: 2, 9, 16, 23, 30 april & 7 mei 2020
Kosten: €299,- incl. btw
Meld je hier aan!

Traject 4: 14, 21, 28 mei & 4, 11, 18  Juni 2020
Kosten: €310,- incl. btw
Meld je hier aan!

Geïnteresseerd om mee te doen?
Stuur mij een mailtje of klik op “Boek nu je gratis Yoga Traject intake!”

       Het traject is al volgend opgebouwd:

 • Avond 1: Startend met de kick-off 
  Onze eerste kennismaking en even inkomen. Ik neem met jullie door hoe het er de komende weken uit gaat ziet. Daarnaast doen we een practice om te kijken waar iedereen staat en waar de behoeftes liggen. Waar moet het de komende weken voor mij voornamelijk over gaan?
 • Avond 2: Stress en burn-out 
  Ervaar ik stress? Hoe ga ik om met stress? Ik ben denk ik burn-out. Wat nu? Tijdens deze avond gaan we het vooral hebben over het belang van ontspanning. Hoe kan ik ontspannen in mijn dagelijks leven inbrengen en het net zo belangrijk maken als eten en slapen? Hoe zorg ik dat er tijd is voor mijzelf in dit drukke leven? Daarnaast besteden we een groot deel van de avond aan het belang van de ademhaling op ons ontspanningszenuwstelsel.
 • Avond 3: Aanwezigheid 
  Hoe kan ik meer in het hier en nu zijn? Wat heb ik nodig om een paar stappen terug te nemen? Door de afleidingen waar we in het dagelijks leven mee te maken hebben, vergeten we af en toe stil te staan. Hoe kan ik momenten van aanwezigheid ervaren? Wat kan ik doen om minder afgeleid te zijn om zo het leven meer in het hier en nu te ervaren?
 • Avond 4: Verwerking 
  Hoe verwerk ik mijn dagelijks leven? Hoe neem ik de tijd om dingen te laten bezinken? Voor onze mentale en fysieke gezondheid is het heel belangrijk de dingen die we mee maken te verwerken. In onze huidige samenleving ligt er een enorme druk op presteren. Om niet uitgeput of overspannen te raken is het van groot belang te verwerken. Te voelen wat we nodig hebben en ruimte te geven aan onze emoties.
 • Avond 5: Waar heb jij nog behoefte aan? 
  Heb je nog vragen over onderwerpen die nog niet aan bod zijn geweest? Deze avond creëren we samen. Welke dingen zijn naar boven gekomen tijdens de vorige avonden? Waar mag het nog meer over gaan?
 • Avond 6: Reflectie en afsluiting 
  Wat wil ik graag meenemen en wat zet ik door na dit traject? Welke ontwikkelingen heb ik deze weken doorgemaakt? Hoe kan ik de dingen die ik geleerd heb meenemen in mijn dagelijks leven. Hoe maak ik tijd voor mijzelf?