WAT MENSEN OVER MIJ ZEGGEN

"Ruim een half jaar volg ik lessen bij Charlotte. Het begon met de heartcore les iedere dinsdag via Onefit, en toen die les verviel ben ik haar actief gaan opzoeken in andere studio's. Charlotte is een hele fijne docent en ik voel me altijd op mijn gemak in haar lessen. Ze heeft een fijne flow in de houdingen en je merkt dat ze zichzelf regelmatig bijschoolt.
De lessen brengen mij veel rust, een moment om met niks anders dan jezelf bezig te zijn. Zeker een aanrader!"
Aimee Drost
Aimee Drost
Eigenaar Aimcustomers
"Ik ga erg graag naar de yogalessen van Charlotte. Tijdens haar lessen heb ik geleerd naar mijn lichaam te luisteren en mijn grenzen aan te geven. In plaats van mijzelf te pushen om te kijken hoe ver ik kon gaan heb ik hier geleerd dat het bij yoga veel meer gaat om het contact met mijn eigen lichaam. Daarnaast zit er een hele fijne flow in haar lessen en heeft zij een hele fijne stem die je moeiteloos door de verschillende poses leidt."
Merel Zuurbier
Antropoloog
"Zodra Charlotte lesgeeft gaat het niet enkel om de flow maar juist hoe ze de les samen opbouwt met haar studenten. Ze ziet, ze bestudeert en herkent wat in haar les op de mat staat. In haar lessen wordt je als student uitgedaagd om tijdens een krachtige flow of een ontspannen yin naar jezelf te kijken en je zelf te leren (her)kennen. Naast docent is zo ook een fijne en toffe collega en deelt ze haar passie en kennis in ons team. Ik ben altijd weer verbaasd – in de goede zin van het woord - hoe Charlotte haar interesse in haar vak blijft verbreden en verdiepen als professional. Misschien wel doordat Charlotte zichzelf als student blijft zien, ze haar studenten ziet!"
Robber Ferdinand Berghuijs
Ferdinand Berghuijs
Eigenaar YogaGround
"Charlotte, literally changed my life in a way no one could. Ik zat vast in mijn lijf, had intense pijnen en ondertussen kakelden mijn mind streng door om vooral méér te doen. Charlotte heeft me geleerd lief te zijn voor mezelf, te VOELEN en te LUISTEREN naar mijn lichaam en geest. Haar vrije manier van les geven met ruimte voor voelen en ‘doen waar je behoefte aan hebt’ en fijne stem hebben me niet alleen veel geleerd, maar zijn elke week weer een groot plezier en cadeau aan mezelf. She is a true yoga angel."
Kajan Liu
Marketeer
"Charlotte is niet zomaar een yoga docent zoals je in yoga groepen zult tegenkomen. Ze is een therapeut, coach en yogadocent ineen en bekijkt jou als mens in de breedste zin van het woord. Charlotte is ontzettend vriendelijk en rustig en neemt uitgebreid de tijd om uit te zoeken waar jouw behoeften liggen. Ze heeft een brede theoretische kennis opgedaan en past deze toe tijdens haar lessen. De lessen die ze geeft ontwikkelt ze speciaal voor jou. Elke les wordt afgesloten met een zeer uitgebreid ontspanningsdeel en ook hierbij kijkt ze naar de behoefte van jou. Haar stem is rustig, prettig en sereen: je voelt je veilig en serieus genomen. Haar lessen hebben mij bijzonder goed geholpen en de tips die ze tijdens haar lessen geeft kan ik zelf op elk moment van de dag toepassen. Voor mij is Charlotte de beste en meest gekwalificeerde yoga docent die ik ooit heb ontmoet en ik gun een ieder de positieve ervaringen die ik nu met u deel."
N. Zeijpveld
Yogatherapieklant