In yoga therapie komt de wijsheid van oude yoga filosofie, moderne medische wetenschap en Ayurveda samen. In yoga therapie werk ik met een holistisch perspectief. Ik kijk naar alle aspecten van jou als mens. In yoga therapie kijk ik hoe yoga kan bijdragen aan het herstel, zowel fysiek als mentaal. De sessies zijn dus altijd aangepast op de behoefte van de klant. Ik gebruik de tools van yoga om de gezondheid te verbeteren en om te herstellen. Ik creëer een veilige ruimte waarin ruimte is voor jou om te herstellen, te rusten en te helen. Samen kijken we naar een vorm die voor jou fijn is om op jouw tempo te kunnen herstellen.

“Charlotte is niet zomaar een yoga docent zoals je in yoga groepen zult tegenkomen. Ze is een therapeut, coach en yogadocent ineen en bekijkt jou als mens in de breedste zin van het woord..” lees verder.

Een yoga therapie-traject bestaat uit een intake, een fysieke intake en afhankelijk van de situatie ik minimaal uitga van twee sessies.

Graag eerst nog wat meer lezen over yoga therapie?
Neem alvast een kijken op de website van The Yoga Therapy Institute waar ik mijn opleiding heb gevolgd.

Denk je dat yogatherapie iets voor jou zou kunnen zijn?
Stuur mij een mail en dan neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Ik ben momenteel mijn opleiding, om gecertificeerd yoga therapeut te worden, aan het afronden. En werk ik met case studies die ik gebruik voor mijn opleiding.

Charlotte Johanna - Yoga Therapie

Neem contact met mij op.