YOGA THERAPIE

Charlotte Johanna - Yogatherapie

In yoga therapie komt de wijsheid van oude yoga filosofie, moderne medische wetenschap en Ayurveda samen. In yoga therapie werk ik met een holistisch perspectief. Ik kijk naar alle aspecten van jou als mens. In yoga therapie kijk ik hoe yoga kan bijdragen aan het herstel, zowel fysiek als mentaal. De sessies zijn dus altijd aangepast op de behoefte van de klant. Ik gebruik de tools van yoga om de gezondheid te verbeteren en om te herstellen. Ik creëer een veilige ruimte waarin ruimte is voor jou om te herstellen, te rusten en te helen. Samen kijken we naar een vorm die voor jou fijn is om op jouw tempo te kunnen herstellen.

“Charlotte is niet zomaar een yoga docent zoals je in yoga groepen zult tegenkomen. Ze is een therapeut, coach en yogadocent ineen en bekijkt jou als mens in de breedste zin van het woord..” lees verder.

Een yoga therapy traject bestaat uit een intake, een fysieke intake en afhankelijk van de situatie een aantal sessies, waarvan ik uitga van minimaal 2.

Graag eerst nog wat meer lezen over yoga therapie?
Dan kun je binnenkort mijn blog lezen.
En neem voor nu een kijkje op de website waar ik mijn opleiding volg.

Denk je dat yoga therapie iets voor jou zou kunnen zijn?
Ik ben momenteel nog in opleiding om gecertificeerd yoga therapeut te worden. Dus ik werk met case studies, die ik gebruik voor mijn opleiding.
Daarom vraag ik een gereduceerd tarief voor mijn sessies van
€65,- voor 90 minuten.
€249,- voor een pakket van 4 sessies.

Charlotte Johanna - Yoga Therapie

Lijkt het je fijn een traject bij mij te doen? Heb je fysieke of mentale klachten?
Neem dan contact met mij op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.